k


Färgning!

Mår fortfarande inre helt okej men ändå har jag lyckats hinna med massa saker idag, lyckligtvis! 
•packa
•hänga in kläderna i garderoben
•tvättat 
•dammsugit 
Och precis färgat håret också! Känns så skönt att ha allt bortgjort nu innan man åker bort så man slipper oroa sig över det hela tiden! 
Strax ska jag måla naglarna, men först måste jag bara vila ett tag! 



Sjuk

Vaknade upp I morse av att man blivit sjuk igen, sjuk hela tiden nu känns det som, usch hatar att vara sjuk! Allra helst när man fyller år till helgen och har planerar sjukt mycket osv. Hoppas bara man hinner bli bättre, är ju så duktig på att hitta på massa grejer när jag blir såhär sjuk, och då såklart blir det ju bara värre! Har så himla svårt att bara ligga still då jag borde.
Bestämde mig för att tända massa ljus men så fort jag kom upp ur sängen så kom jag på att jag skulle rensa bort massa papper och byta plats på massa böcker och det slutade med kabelspikning! 
Ändå har jag inte packat upp än, det som känns som det viktigaste, knas.. 
Är ganska trött så ska försöka sova, natti!!❤️❤️



Leeds!

Kan inte sova, varannan sekund så rinner det ur näsan bokstavligt talat.. Känner mig faktiskt lite sjuk sedan idag också usch.. Är sjukt leds, trött, hungrig, ledsen, arg osv.. Det svider ordentligt under näsan också..typiskt! Är rätt så stressad eftersom jag blir 18 på lördag, ska ju vara i Umeå, känns jobbigt om man är sjuk då! 
God natt!!(:


Vilken?

Kollar på film, någon som vet vilken det är? 


Kubb!

Tja tja!
Ikväll så har jag spelat kubb med Jeppes syskon och deras kompisar, så himla kul! Hela dagen så har vi bara legat och glassat. Känns så himla bra att det nästan är sommar, jätte varmt osv..
Nu så kollar vi på serie och bara slappar man blir ju så himla trött av att vara ute hela dagar av någon anledning. Samma sak igår efter skolan, vi la oss och kolla på filmen vi är bäst och jägarna2, jätte bra faktiskt.









Tappat lusten

Ja som sagt tappat blogglusten lite så vi får se hur det blir..
Ligger iallafall i sängen nu och kollar på Andra Avenyn, ska väl strax sova. Godnatt!!



Soft

Tja tja!
Ligger i sängen och kollar på Andra avenyn med Jeppe, dricker lite Loka och bara tar det chill, man är rätt så slut efter träningen..



Bc

Jo u, idag var det typ en vanlig dag fast ändå inte eftersom vi var på Bodycenter och tränade (studiebesök). Vi började med spinning och sen hade vi ett pass med kittlebells, aldrig provat på någon av dem tidigare faktiskt men man tror aldrig det är så ansträngande eller så kul som det faktiskt är, helt otroligt! Önskade faktiskt jag hade massa pengar jag kunde lägga på gym men tyvärr så har jag ju inte det. 
Lite bilder och pepp såklart!




Alla bilder från weheartit.com 

Såå lugn och ro!

Äntligen sitter man på bussen, sjukt skönt det känns att åka buss för en gångsskull eftersom det varit så himla stressigt idag. Orkar inte skriva nu så ni får massa bilder från dagen istället! 








Btw ska bli bättre på använda kameran och blogga med dator istället för mobilblogga hela tiden!

Yes

Jo har haft lite mycke att göra idag därför jag inte bloggat än, men ska ta och blogga då jag får tid(massa bilder också såååååklart). Antingen på bussen eller hos Jeppe så vi får se!

Livet leker!

Så himla skönt asså, såklart är det vädret jag syftar på. Var uppe sjukt tidigt för jag skulle följa Jeppe till Villis MEN precis innan vi började gå kollade vi busstiderna och såg att det inte gick någon buss förrän ikväll! Typiskt..
Men ändå skönt att vara uppe och allra helst ute på morgon. Vi gick på en liten prommis och nu sitter vi och bara steker i solstolar!




Hoppas ni har det lika bra som jag, puss hejj!

SAIK




Målning!

Som sagt känns jobbigt att blogga, just nu känner jag bara för att vara med pojkvännen och familjen. Lägga bloggen åt sidan under påsk men tänkte bara göra ett snabbinlägg och berätta att vi höll på och måla förfullt i garderoben. Nu idag håller syster på och målar ännu en vägg och snart ska väl hela vara klar! Jiho!






Glad påsk!

Sorry för dålig update men jag känner verkligen inte för att blogga, det är väl mest för jg bara är hemma och gör verkligen inget intressant alls så. Men tänkte iallafall bara säga det och såklart glad påsk till er!
Vi ser väl När vi hörs igen, ha det bra puss och kram! 
Hälsningar även från weheartit!


Mornin!

Vaknade vid 11 eftersom jag somnade as sent igår, så har precis fikat. Är fortfarande dålig så borde vila men känner mig så ofräsch så ska precis hoppa in i duschen! 
See ya!;*

He's the girl

nyss sett en fillm med Sinup vi såg He's the girl ganska bra faktiskt dock lite förutsägbar ibland men ändå bra, tidigare var vi ute och raggade osv :)
Fortfarande inte kry, känns jävligt drygt eftersom jag vill vara ute, träna och sånt, har tydligen jätte svårt att bara ligga o vila som egentligen är så himla skönt fast jag får ju sån energi då, men vill verkligen bli frisk så ska försöka vila så gott jag kan :)
Rätt så trött och hungrig så ska äta sen lägga mig, gonatt!!
 
 
 
 

Inspiration vol 100





Sääämst!

Sorry för dålig update men har varit rätt så dålig så har inte orkat blogga något, men slänger in ett snabbinlägg nurrååå! Snart påsk och hittills har jag inte gjort något alls förutom försökt bli frisk som tydligen är ganska omöjligt typiskt! Var så himla sugen på att börja träna och så blev man sjuk, tur så är jag fortfarande lika peppad men lär ju ta ett tag innan jag tar mig ut. 
Igår var vi iallafall ute och fikade på konditoriet, sjukt gott! Annars i helgen har jag inre gjort något vettigt alls, kollat på tv hela tiden..
Sleeping nu så hörs vi tomorrow, see ya peeps!

Fattig eller dyrt?

Kan inte sova så tänkte göra ett snabb inlägg! 
Skulle precis kolla vad lite smink och sådär kostar Asså herre Gud! Äre att man är fattig eller är det dyrt?? Det undrar jag..
Men jag kollade på löshår också och det är ca 1000 av dem där 1800 kronorna Asså shit! 
Man kan ju snart inte leva länge eller börja köpa trisslotter varje dag! 800 kronor för lite smink.. 
Med dom orden säger jag godnatt!


Vill inte vara med längre!

Aaså usch säger jag bara, nyss vaknat och fy vad ont i halsen jag har! Det kändes ganska bra igår och vips så har man så himla ont! 
Har inga halstabletter heller så man får väl göra det bästa av situationen. Så alldelens strax ska jag gå ner och dricka te och hoppas på att det blir bättre! 
Men först ska jag gosa lite med sömntutan mig (som typ alltid sover 100 år!!) 

Bye bye 😏❤️

Omöjligt att tacka nej!

Vem vill inte ta en Walkin closet? Så himla underbart. Har en själv faktiskt men ingen att skryta över, den är sjukt liten och playwood skivor som väggar. Absolut inte fint, ska dock måla den, sätta in hyllor och göra om den lite. Här kommer iallafall lite inspirationsbilder som nog är alla tjejers dröm Eller har jag fel?!



Nytt!

Var uppe vid 6 i morse, duschade, fixade maken och drog till bussen, så fort jag kom till skolan så fick jag reda på att vi slutade vid 11 VÄRT! Känns så drygt att åka dit och allt helt i onödan lixom. For hem till Jeppe sen och chillade till vi for med bussen 13.20. Så fort vi kom hem så dammsugade och städade jag lite, sen hoppade vi in i duschen och nu sitter vi här framför tvn och väntar på middag, sjukt hungrig! 


See ya!

Tiden bara springer iväg..

Hade tänkt lägga mig tidigt så jag är riktigt utvilad i morgon eftersom jag eventuellt ska på skolan men tiden bara rusade iväg så idén sprack ju ganska snabbt.
Har iallafall hunnit fixa lite på ett gammalt projekt som jag totalt glömt bort det senaste halv.året, men snart så är det till och med färdigt! 
Efter jag satt med det i tp 2 timmar så ringde Evalena och vi drog ut på en raggarsväng, snackade osv :) 
Sen har jag hållet på och fixat projektet lite och nu ligger jag här och ska sova, tänkte ju på Er förstås ;) nä nu måste jag verkligen sova så man orkar upp!
Gonatt!!





Tröööött!!

Så himla trött.. När Pelle var slut så försökte jag sova men det gick inget vidare.. Så jag tog upp datorn kollade lite på www.weheartit.com, hade tänkt lägga ut några bilder. Är ju så himla sugen på låååångt hår! Nyss färgat svart ju så skulle sätta in det löshåret jag har MEN sköljde ur färgen efter bara 20 min så det blev inte riktigt svart så det ser bara så dumt ut med löshåret då. Och nu så var det ändå en månad sen så det är dax att färga igen! Dock så vill jag ha ännu kortare hår då jag ska ha löshår eftersom det ser både bättre ut och blir lättare. Men jag ska nog färga ändå och får ta klippningen då jag fyller år istället :) ska även köpa nytt löshår då! (Troligtvis) man blir ju lite för snål iband men vi får se :) 

Nu ska jag lägga upp lite kläder som ska försöka säljas på Facebook eftersombloppisen tyvärr inte funkade inte så bra så jag tog bort den och ska väl försöka på fb istället. Ska ju fixa min garderob så måste nästan ha bort lite grejer ^^ 
Garderoben ska målas om sättas in hyllor osv :) är rätt så ivrig över sen men får se hur det blir, och NÄR framförallt.. Känns som de kommer ta ett tag :( 

Vi hörs peepz, puss och kram!



Drygt!

Hade precis skrivit ett inlägg och allt bara försvann, känns lite drygt. Kollar på Pelle Svanslös, julkalendern som gick 97 älskar verkligen den serien! Men ska ta en powernap skriver om inlägget som försvann sen så vi hörs! 


AA

Snabb inlägg! Tänkte bara säga att jag mår bättre nu så det blir ju troligtvis skola i morgon! 
Nä nu ska jagfortsätta kolla på Andra avenyn för typ 2a-3e gången och såklart lite dricka och kex choklad :)

Heejs!❤️

Ut!

Vill så himla gärna ut i solen idag, men har så himla ont i huvudet så vi får se om jag piggnar till! Ska dricka 17 ton vatten och nyponsoppa och hoppas på att det blir bättre väldigt snart. Har så himla mycket energi i mina ben att dem börjat göra ont, och när som helst börjar dem röra på sig av sig själva känns det som.
Vaknade vid 7 och kan inte somna om igen.. Vet inte vad som hände men brukade ju kunna sova hur länge som helst nyss. Någon slags krisålder? Eller så aa nä jag kommer inte på något annat.. 
Ska gå och äta frukost nu och se till att komma ut i solen lite, peace!❤️



Inspiration, drömmar, fantasier

Fantiserar ganska ofta om hur jag vill att mitt rum ska se ut även mitt framtida hus men hur fina är inte dem här egentligen??






Nä nu ska jag fortsätta kolla på Äntligen hemma och försöka bli frisk! 

suck!

Klev upp vid 7 men kände direkt att jag skulle va hemma från skolan idag, illamående och huvudvärk typiskt..
Ville faktiskt vara frisk idag för mitt nya träningsprogram ska ju börja idaaag får ta det i morgon istället. Höll nyss på med ett annat träningsprogram med bara fysisk styrka, armhävningar, situps, squats osv men det kändes inte riktigt rätt för mig jag gillar lite mer blandad träning, så ett pass i veckan har jag den där fysiska styrkan 2 andra dager blir det promenad och zumba, riktig taggad faktiskt men som sagt hoppas på att man är friskare i morgon så man kan börja någon gång! 
 
Nu ska jag äta mackorna innan dem blivit aldelens för kalla. See ya!♥
 

ingen aning..

Tappat dehär med att blogga totalt..ganska tråkigt för jag gillade verkligen bloggandet! 
Gissar på att det beror på idétorka och en världelös respons, tycker självklart att det är hur tråkigt som helst hoppas mna kommer på någon riktig super idé snart för det är ju verkligen kul! 
Frågat om det förrut men vill och behöver verkligen hjälp men hur jag ska göra bloggen bättre, skulle verkligen uppskattas!!

Om

lillbloppis.blogg.se

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus