k


Sneakpeak!

Precis fått mitt paket från h&m så här kommer en liten sneakpeak på innehållet! Är fortfarande inte hemma så det här får duga så länge! 


Popcorn!

Jo som sagt sitter och äter popcorn framför tvn, hade tänkt ta ett glas iskall oboy istället men det var slut! 
Var ute och gick en runda på 3 kilometer och kände att man är värd något gott efteråt men hittade inget så tog popcorn då, gott ändå ju! 
Hunnit tvättat som tusan också, men tyvärr inte hunnit träna så mycket på matteprovet till nationella, så tyvärr kommer jag nog inte klara det! 
Men det är ju inte så viktigt eftersom isåfall hade jag ju bara sluppit det då jag börjar gymnasiet igen, visst det hade varit sjukt skönt men nu är det som det är! Man hinner ju aldrig läsa en mattebok på en vecka! 
Nu så ska jag hänga kläder och lägga mig, så ma är pigg och fräsch i morgon bitti! 
God natt! ❤️



Fullt upp & GOODIEBAG!

Känns som jag haft fullt upp hela helgen, precis då ena saken är klar är det hundra andra saker som måste göras! Hinner knappt andas innan det är något nytt som dyker upp, (antagligen därför jag får så himla ont i magen!) tål typ inte stress längre.
 
Har iallafall hunnit bära tillbaka skrivbordet på dens rätta plats och fyllt lådorna, hoppades på att hinna med mycke mer men tyvärr inte..
Har satt upp massa post-it lappar med saker jag ska göra, blev massa smink över då jag rensade och la tillbaka allt i lådorna så ska lotta ut en goodiebag! Ska fixa det i veckan är det tänkt, bland annat försöka sälja massa kläder! 
Nu ska jag iallafall städa upp lite, förhoppningsvis hinna tvätta också! 
Är så himla sjukt trött så vill bara lägga mig framför Netflix i en onepiece med en maaaassa godis, men sån tur har man ju inte tyvärr :O 
 
Anledningen till att jag inte gjorde så mycket idag är för vi for iväg till farmor på tårta vid halv två och var där tills halv fyra såå.. var sjukt hungrig så åt då jag kom hem, viiiips så är klockan mitt i natten! 
 
 
 

Lycksele!

God morgon!
Sorry för skit kass update! Men jag hann  inte blogga något..

Började iallafall morgonen med att stressa tills vi for iväg, väl där så började vi på dollar store! Är så nöjd med dem grejerna jag köpte!
Hade tänkt köpa så mycket mer, bl.a. en tavla, nytt kortskal till mobilen men någon stoppade mig, tyvärr.. Det får bli en annan gång!
Sen for vi och käkade lunch på frasses och sedan stan en stund, typ alla affärer stänge vid två! Något var ju iallafall öppet så jag sprang in och fick tag på ett par shorts. Stora, sköna och billiga, så himla nöjd när vi satt i bilen hem ändå:) 

Men strax efter vi hade kommu hem så var det bara att leta kläder och allt igen.. För då skulle farmor & farfar bjuda på en  pizzeria! Hon fyller 70!!
Men Gud så gott det var!^^




När vi hade kommit hem från pizzan då var det ölands med en vän, å herre Gud vilken fullspäckad dag det blev!

Ligger just nu och bara slappar i sängen, typiskt söndag! Haha
Ska snart kliva upp, äta, duscha och fixing eftersom vi ska till farmor och äta tårta idag! 

See you! Xo



Mobilblogg- Lunch

Fick skjuts till skolan i morse med pappa, eftersom han ändå skulle hit. Himla skön dag idag, både varmt och vi är ute hela dagen. Nyss ätit god lunch på folkan och väntar på att karnevalen ska börja, 1an-6an som klär ut sig, så himla kul! 
Hann aldrig blogga igår eftersom jag håller på att måla bl.a. mitt skrivbord, bilder kommer upp sen. 
Nu ska jag kika på alla bilar och folk, vi hörs senare!





obehagligt!

Nu efter maten satt jag mig här och skulle läsa lite bloggar, och jag fick sjuuukt ont i magen och rysningar i hela kroppen! Usch så obehagligt..
Min mage har blivit jätte konstig..får typ ont när jag har ätit, såsom det var förrut... Har även ett jätte sug efter något HELA tiden... 
 
Idag har det inte hänt något speciellt som vanligt, kliva upp oc åka till skolan lixom.. dock så fick vi sluta tidigt som är så sjukt bra, allra helst nu när jag håller på med nya bloggen! 
Ska fota snart så man får igång bloggen så fort som möjligt! är så himla sjukt pepp på att starta upp en ny och hoppas på bättre respons osv därifrån..
Klockan börjar bli mycket..hade även tänkt hinna ut på en promenad och duscha! 
 
,
weheartit

Less less och LESS!

Så sjukt himla less just nu...
Har hittat en bloggportal, får hoppas att den funkar bra nu då! Valde iallafall nattstad.
Problemet ligger i headern försökt fixa en skit länge nu med det går bara inte.. Måste bog lära mig gimp snart..
Ska nog fixa en snabb sen som jag har "så länge" alltså mesans jag fixar en bra som jag är riktigt nöjd med..
Men just nu är jag bara arg och så sjukt less så det blir någon annan dag..

Lägger bara ut en random bild så länge...(weheartit)

Vilken bloggportal ska man välja?

Har jätte problem med att välja vilken portal jag vill blogga ifrån, har ju bara haft här på blogg.se och haft det väldigt länge nu..
Klart man vill ha kvar bloggen här eftersom allt är så fritt med design, typsnitt, header och allt är så lätt, MEN 
man kommer ju lixom inte frammåt, man vill ju ha någon framgång, alltså bli sedd. 
Sitta och blogga utan komentarer och 20 läsare känns som inge kul..då är det ju lika bra att skriva dagbok eller skita i att skriva överhuvudaget, så känns det för mig! Visst det kanske är jätte kul för någon annan, men jag försöker och anstränger mig för att få någon komentar eller svar på något men får ändå inget. 
Suttit nu sen vid halv 2 och letat bloggportaler, läst vad andra tycker osv men jag hittar som ändå inget...
 
Så det jag försöker komma fram till är, vilken blogg använde/er du? Vilken hade du valt? varför? Framgång? osv...
Skulle vara jätte tacksam för svar! 
 
 
google.se

Word

Weheartit)

Bilder från prommen!

Var ju som sagt ute på promenad, direkt vi kom tillbaka så hoppade vi in i duschen och nu ligger vi och har nästan kollat klart på filmen The hot chick, den är ju så himla bra! 
 
Rätt så trött så lär ju sova alldelens strax, slänger upp bilderna här så hörs vi i morgon! 
Puss och kram på er!❤️







Promenad!

Ska som sagt precis ut på en promenad nu, fick inspiration idag och kollade upp lite bilder på www.weheartit.com och kände bara nä..fuck this lixom mår inge bra med min kropp osv så ska verkligen ta tag i det här nu! Det finns ju skit bra korta träningsgrejer på weheartit om man är sugen med vill verken ut och gå eller fara på gymmet. Tycker själv att det är super bra om man vill träna, kanske börja lugnt osv.. Nu ska jag iallafall ut och gå som sagt!

Dagen

Hade jätte svårt att somna igårkväll så... Försovde mig i morse. Hade jätte ont i min fot efter gårdagens promenad tack vare skorna jag hade, fastnade även på youtube framför massa roliga klipp som typ teens reaction to.. Var ganska awesome faktiskt :)

Iallafall idag när vi till slut kom till skolan var klockan 11 och lunch, slutade kvart i 1 så for hem till Jeppe och chillade. Vi har nyss ätit och jag försöker vila, känner mig i te riktigt kry.. Mår illa, svettas, ont i mage och huvud, usch.. 
Håller iallafall på Storfors en liten sak på gimp som lär komma upp ikväll men nu så har Jeppes lillebror datorn så jag får vänta ett tag.. 



Vaaaarmt!

Blev ju lite sent igår glömde ju tyvärr att fota och blogga mer igår tyvärr! 
Men vi var iallafall hos mig till klockan tio drack lite och chillade sen for vi till pizzan ett tag, var ite och åkte lite bil osv. 

Idag har jag inte hunnit bloggat förrän nu, somnade med smink så duschade så fort jag vaknade. 
Sedan gick vi på samhälle och köpte glass. För en gångsskull så for vi på gudstjänst.
När vi kom hem så tvär gick vi ner till vattnet med hunden och kikade lite och nu sitter vi här framför hockeyn som vanligt...
Fast jag ska ta och tvätta, dammsuga lite. Och äntligen hänga in kläderna i garderoben igen! Tjiho 










Trötta..

Ligger och vilar, vi är rätt så trötta idag... Ikväll ska vi grilla sen kommer troligtvis några vänner över, så kul!
Tidigare har det inte hänt något speciellt har duschat och sminkat mig. 
Nu ska jag bara fixa håret och måla naglarna sen är jag helt klar, vet bara inte riktigt vad jag ska göra med håret än. 

Vi hörs!❤️

Super bildbomb!

Tänker lägga ut en sjuk stor bildbomb från idag, för en gångsskull så har det faktiskt hänt någonting. 
Ja iallafall så började dagen med en föreläsning om förintelsen. Det var helt sjukt, visst man har sett och hört om det förut men den här gången så var det en man som berättade hans egna historia, ja han hade överlevt förintelsen.
Först såg vi en långfilm sen kom han och berättade om framtiden. 
Filmen var sjukt rörande, trodde aldrig det var så jävligt, man visste ju att dem brändes osv.. Men dem svälte ihjäl och dem som överlevde vägde kring typ 30 det var en syn jag aldrig kommer glömma usch så hemskt det var..




Våran "lärare" jobbar på brandstation, så vi följde med dit och gjorde lite grejer mesans vi väntade på bussen..





När vi kom till tillbaka med bussen så for vi och tog en mysfika på Kronan..




Fått hem!

Fick ena paketet idag från Lyko med makeup. Alla har ju den där All cover mix från makeupstore så tänker ta och testa den, även mascaran som man ser på reklam överallt, blir spännande! 

Åkte till Jeppe i måndags och har varit där tills idag, tycker det är så himla skönt att åka iväg ett litet tag ibland och sen efter några dagar så åker man hem.
Sen jag kom hem så började jag måla garderoben, så den är så gott som klar har bara taket kvar. Får se om jag ids måla den i helgen eller om det blir framöver någon gång. 
Var tvungen att duscha efter, det blev ett litet färg och vattenkrig som det brukar bli ibland.
Blev så himla sugen på godis så vi skyndas oss på Ica så vi skulle hinna se hockey, så nu sitt vi här!




Sent..

Vart ganska sent igår, tänkte faktiskt igentligen bara vara hemma och ta det lugnt. Förutom att jag lovade evalena att följa då hon skulle skjutsa några tvärt men det slutade med att vi var ute och körde hela kvällen och var fyllechaffis. Var hemma vid 2 kanske men kunde inte somna förrän halv 5, rätt så slut på idag..  Har iallafall tillslut lyckats beställa lite kläder också, får bara hoppas dem passar och kommer snabbt, shiho! 

Pyjamas, smink från igår och Tv, perfekt söndags-mys




Svårt!

Har aldrig haft såhär otur någon gång! Nu har jag suttit ett tag och kollat runt på kläder osv men jag lyckas hitta allt  förutom just kläder... Brukar ha så mycket att välja mellan så det blir så jobbigt när man måste ta bort typ hälften..men inte nu. Vad har hänt? Bara otur eller är det något med MIG? Iallafall så är det här anledningen att jag är vaken nu. Så fort man inte har pengar så vill man ha allt Men när man väl har pengar så finns det inget :o 
Ska iallafall fortsätta min jakt i morgon måste även tvätta och sådant tråkigt men man måste ju! Haha 
Hörs senare idag! 
Gammal bild:)

Målning del 2!

Nu målas det igen! fast den här gången är jag ensam o herre gud vad jobbigt det är! målade lite mer än en halv vägg, sen var jag tvungen att ta en vil och drick paus. Nu har jag precis målat klart den där väggen och fy tusan vad det är jobbigt! Har ändå mycket kvar eftersom först och främst ska jag måla klart allt SEN måla ett lager till,
ska ju även måla taket så det blir ju ändå ganska mycket att måla fast det är ett så litet rum. Hade även tänkt målat mitt skrivbord, hyllan ovanför sängen och en liten stol jag har. Tror dock allt kommer kännas vitt då tyvärr men lär nog satsa på lite mörkare tapeter i rummet så blir det nog bra! 
Måste duscha sen men funderar på att gå ut en sväng medans man lix är igång, men vi ser ju sen vad som sker!
Ska fortsätta med målningen nu men vi hörs senare och ser vad som händer! 
 

check!

Lite trött tyvärr! trodde jag skulle vara piggare eftersom jag var ute på lång prommis för en stund sedan med vovven! Känns så sjukt skönt att det blev gjort tillslut, gick dock inte så långt som jag borde men klarar inte av det pga mina knän :(
Annars så gör jag inget speciellt förutom att tvätta, ska strax hoppa in i en dusch eller bad.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva så slänger in några bilder! 
 
 

Drömställe

Ska försöka hinna lägga ut detta inlägg innan internet försvinner, sitter ju på bussen äntligen!
Hade ändå bara tänkt lägga ut ett par bilder jag hittat på weheartit. Det ser ju ut som en dröm, finns det verkligen ställen som ser ut såhär??
Jag vill iallafall se dem med egna ögon, typiska drömögonblick ju!


Har du något deömställe du vill åka till?

Dagens..

Boost!



Kaos!

Halv ouppackad väska ser helt kaos ut så kvällens jobb är iallafall ordnat! 
Har fortfarande inte ätit middag men när jag kom hem åt jag en curry baguette så hungrig vart man ju inte. Nyss ätit kladdkaka också och det gjorde ju inte saken bättre precis.. 



Väntan & bildbomb

Haft en jätte bra hel i Umeå, med bra människor och lite äventyr! Fredagskväll så drack vi och jag skulle inviga krogen, efter en rätt lång promenad så var vi iallafall inne, dock inte så kul som jag förväntade mig. 
Meningen att vi igentligen skulle ut i lördags också eftersom det var då jag fyllde men det var en bra födelsedag ändå, ja förutom att man inte orkade upp förrän på kvällen typ. Fick dessutom en jätte fin tårta, som var rätt så oväntat. 
Nu så sitter vi och väntar på bussen, jätte konstiga bussresor så vi får vänta i en timme men det här är ju tidsfördriv så! 








Umeå!

Framme! Eller ja vi var framme här i Umeå vid halv 2, men vi har ätit och bara tagit det lugnt framför tvn tills nu :) Var uppe vid halv 8 i morse lite väl tidigt men kunde inte somna om, skönt med lite väl mycke tid ibland. Nu så ska vi snart på Maxi så jag ska fixa mig lite, vi ser väl när vi hörs. Puss och kram!






Om

lillbloppis.blogg.se

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus